Renteks Oy

Tiloja asumiseen, matkailuun ja työskentelyyn.

VUOKRA-ASUNNOT

PORVOO

image29

Porvoo on noin 50 000 asukkaan kaupunki, jossa lähellä ovat niin kaunis luonto kuin keskusta kaikkine palveluineen.  Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki. 

SIPOO

image30

Sipoo on kaksikielinen kunta Uudellamaalla, Helsingin tuntumassa.  Pohjois- ja Kaakkois-Sipoossa on laajoja metsäalueita. Keski-Sipoolle  ovat ominaisia kumpuilevat peltoalueet, joiden halki Sipoonjoki  laaksoineen ulottuu etelään kohti Suomenlahtea. 

VANTAA

image31

Vantaa on  vastakohtia, jotka mahtuvat samaan kaupunkiin. Vantaa on kansainvälinen  ja silti paikallinen. Vantaa on pääkaupunkiseutua, kiinteästi yhteydessä  muuhun Suomeen ja maailmaan.

KLAUKKALA / NURMIJÄRVI

image32

Klaukkala on Nurmijärven eteläisin alue. Se on yli 17 000 asukkaallaan  taajamista suurin ja nopeimmin kasvava. Klaukkalan palvelut keskittyvät  nauhamaiseen keskustaan, jonka ympärillä on laajoja lapsiperheiden  suosimia pientaloalueita.  

UUSIKAUPUNKI

image33

Uusikaupunki on rannikkokaupunki Suomessa. Se kuuluu  Varsinais-Suomen maakuntaan ja Vakka-Suomen seutukuntaan. Uusikaupunki  on seutukuntansa pääkeskus. Kaupunki tunnetaan muun muassa autotehtaasta  ja ruutukaavaan perustuvasta puutalokeskustasta.

Hyödyllistä tietoa hakiessasi asuntoa meiltä!

Kun olet lähettänyt meille asuntohakemuksen, on tämä voimassa kolme (3) kuukautta. Jos tiedot hakemuksessa muuttuvat ja täytät uuden hakemuksen, se korvaa aiemmin jätetyn. Vapaana oleva asunto voi olla jo tarjottuna toiselle hakijalle, mutta siitä ei vielä ole tehty vuokrasopimusta.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Lähetämme sinulle sähköpostia ja pyydämme tarvittavat tiedot asukasvalintaa varten. Ennen asuntotarjousta ei tarvitse lähettää liitteitä, ellei niitä erikseen pyydetä.


Asukasvalinnassa noudatamme ARA:n ohjeita asunnon tarpeen kiireellisyydestä ja varallisuusrajoista. Osa asunnoistamme on rahoitettu valtion arava- tai korkotukilainoilla ja tämä rahoitusmuoto määrittelee myös asukasvalintaamme. Osa asunnoistamme on vapaarahoitteisia, joita voidaan vuokrata ilman varallisuusrajoituksia, myös yrityksille.


Hyväksymme vakuuden rahana maksettuna vuokrasopimuksen mukaisesti sekä hyväksymme toistaiseksi voimassaolevat takausitoomukset joko kelan, kunnan tai sosiaalitoimen toimittamana.


Vakuudella vuokranantaja voi kattaa sopimuksen päättymisen jälkeen maksamattomia vuokria sekä erilaisia käyttöön ja/tai kulutukseen perustuvia maksuja. Se voi kattaa myös esimerkiksi vuokralaisen vuokrahuoneistolle aiheuttamat vahingot, siivouskulut sekä vuokrasuhteeseen perustuvien saatavien perimiskulut. Kun asunto on asianmukaisessa kunnossa ja maksuvelvollisuudet hoidettu, vakuus palautetaan asukkaalle kahden viikon kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä. 


Täyttäessäsi asuntohakemusta, voit antaa meille suostumuksen luottotietojen tarkastukseen.  Emme tarkasta luottotietoja mikäli emme saa tähän teiltä suostumusta. Tarkastamme luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Maksuhäiriömerkinnät voivat olla este asunnon saannille, mikäli vuokranantajalla on syy epäillä, ettei asunnon hakija kykene suoriutumaan vuokranmaksusta.